Še 0.0 do brezplačne dostave

Perles orodja razvijamo in proizvajamo v Brikinih, čudoviti pokrajini, kjer že prvi vtis obeta sprostitev v prvinski naravi.
Cenimo, kar nas vsakodnevno navdihuje, zato ostajamo zvesti poslanstvu podjetja ATech electronics, v katerem delujemo: 
postavljamo trende uporabnikom in okolju prijaznih naprav.

Neprestano si prizadevamo razvijati tehnološke rešitve z najmanjšim možnim negativnim vplivom na okolje. 
Spoštujemo zakonodajo in podpiramo zahteve veljavnih zakonov in zahtev lokalne skupnosti za zmanjšanje verjetnosti ekoloških nesreč, 
ločujemo odpadke, racionalno izkoriščamo energijo ter uporabljamo materiale & najboljše razpoložljive tehnologije z manjšim vplivom na okolje.

Podpiramo krožno gospodarstvo

POSLOVNI MODEL PODALJŠEVANJA ŽIVLJENJSKE DOBE IZDELKA

Smo podporniki politike Evropske unije o krožnem gospodarstvu in splošnih cilj zaščite zdravja državljanov Evrope, okolja in živali. 

Zasledujemo najnovejše trende na področju digitalizacije in krožnega gospodarstva 
ter s krožnim poslovnim modelom Product life Extension (podaljševanje življenjske dobe izdelka) delujemo dolgoročno, v smeri zniževanja ogljičnega odtisa & nižjih skupnih stroškov lastništva orodij.

Tako omejeni poslovni model kot vgrajeni dizajn orodij za lažjo popravljivost, nam omogočata da naše stranke opremljamo z orodij, ki ne razočarajo tudi v najzahtevnejših delovnih pogojih. Vsa orodja imajo vgrajeno močno zobniško in ohišje motorja, kot tudi izjemno močan motor, ki omogoča učinkovito delovanje.

Zvesti ostajamo tudi orodjem na kabel, saj ta zaradi neposrednega napajanja z elektriko iz vtičnice, zagotavljajo konstanten vir energije, ki je tekom rabe enakomeren, ne glede na izziv. Obenem tako tudi odgovarjamo na problematiko odvečnih odpadkov iz naslova baterij.
 

Nizki skupni stroški lastništva ∙ Ekodizajn ∙ Recikliranje & Ponovna raba

Vsako orodje si zasluži še eno priložnost.

V Perlesu smo oblikovali tri načine, kako našim električnim orodjem podaljšati življenjsko dobo. 
Z veseljem jih delimo z vami in vas vabimo, da podprete naša prizadevanja za zmanjševanje negativnih vplivom na okolje.

REZERVNI DELI

Z željo, da ohranjamo vaša orodja vitalna, smo zasnovali posebno spletno platformo, z izjemno ponudbo rezervnih delov. Na voljo je več kot 2.000 rezervnih delov tako za originalne modele orodij, kot tudi za modele, ki se ne proizvajajo več. Med drugim tudi za orodja, stara več kot trideset let.

Za hitro in pregledno nakupovanje rezervnih delov, smo za originalne modele orodij, oblikovali prav posebne klikabilne skice, kjer so označeni vsi rezervni deli z ustreznimi specifikacijami. Tako vas do nakupa loči le klik.

Za starejša orodja pa so na razpolago podrobnejše ilustracije s preglednimi tabelami, z informacijami in cenikom.

Za dobro kondicijo vaših orodij!

 
 

TOVARNIŠKO OBNOVLJENO

Novost letošnjega leta, so vsekakor tovarniško obnovljena orodja. Za razliko od orodij iz druge roke, so Perles Tovarniško obnovljena orodja stestirana in popravljena s strani naših strokovnjakov ter 100% delujejo kot nova.

Naša prioritetna naloga je, da vedno preverimo vir oz. od kje prihajajo naša orodja, kar nam pri obnovi zagotavlja rezultat, na katerega bomo ponosni, vam pa zadovoljstvo pri nakupovanju tovarniško obnovljenega orodja.

Vsa orodja imajo 1-letno garancijo.

Tovrsten nakup ima moč!
 

SERVIS

Se spominjate svojega prvega ročnega orodja? Svoje prve delavnice in zgodb, ki ste jih delili s prijateljih o svojih prvih dosežkih? Kaj pa če bi vaše prvo orodje lahko uporabljali še danes? 

Naši strokovnjaki vam z veseljem priskočijo na pomoč pri vzdrževanju in servisiranju vašega orodja. Na podlagi številnih izkušenj in znanja, bodo zagotovo kos še tako na videz nepremagljivemu izzivu.

Podarite vašemu staremu orodju nove izzive.
 

Delujemo na obnovljivo električno energijo

Skrb za okolje na prvem mestu! 
Obstajajo številni načini kako zmanjševati negativni vpliv na okolje in doprinašati k ohranitvi naravnih virov. 
Ker verjamemo v svet brez fosilnih goriv, smo s 1. januarjem 2021 postali uporabniki električne energije brez CO2.

Izdelki z dolgo živLjenjsko dobo ∙ Številne patentirane inOvacije ∙ Okrepljen tok Vaši prihodkov ∙ Prispevek k razvoju industrije Električnih orodij
 

Orodja Perles za trajnostno prihodnost