Še 0.0 do brezplačne dostave

DVAKRAT NAGRAJENA INOVACIJA

September, 2021

Perlesov projekt podjetja ATech, PipeCut 220 INOX, je prejel zlato regionalno priznanje Primorske gospodarske zbornice in srebrno nacionalno priznanje Gospodarske zbornice Slovenija, za inovacijo leta 2021. 

Novi rezalnik za cevi iz nerjavečega jekla PipeCut 220 INOX, ki je nastal v sodelovanju s finskim podjetjem Exact Tools in priznanim industrijskim oblikovalcem Davorinom Špoljarićem, pa je obenem prejel še ameriško priznanje Pro Tool Innovation Awards 2021 in sicer kot zmagovalno orodje v kategoriji vodovnih cevi.


 

DELUJEMO NA ELEKTRIČNO ENERGIJO BREZ CO2

Januar, 2021

V podjetju Perels verjamemo v svet brez fosilnih goriv. Zato smo s 1. januarjem 2021 postali uporabniki električne energije brez CO2.

Z zmanjšano porabo energije, razvojem tehnoloških rešitev z najmanjšim možnim negativnim vplivom na okolje in krožnim poslovnim modelom Product life Extension, delujemo dolgoročno, v smeri zniževanja ogljičnega odtisa in nižjih stroškov lastništva naših izdelkov. 

POSTANI DEL DRUŽINE PERLES

Aktualno

Ceniš okolje, ki podpira tvoje navdušenje nad izboljšavami in kjer dejansko lahko narediš razliko? Ceniš sproščen in povezan kolektiv in uživaš v izzivih na mednarodnem parketu? 

Postani del vsakodnevnega utripa ATechove blagovne znamke ročnih orodjih s skoraj stoletno tradicijo, ki zasleduje najnovejše trende na področju trajnosti in digitalizacije. Postani del družine Perles. 

Več o prostem delovnem mestu na ATechovem spletnem mestu.

MED PRVIMI SPREJELI EVROSPKI STANDARD EN 62841

29. april, 2021

Standardi pogosto, ne da bi mi za to sploh vedeli, življenje naredijo varnejše in manj zapleteno, izdelki in storitve pa postanejo učinkovitejši in bolj ustrezajo pričakovanjem uporabnikov. Vir: GZS

V podjetju Perles Power Tools smo med prvimi sprejeli mednarodni varnostni standard EN 62841. Mešalnikom Perles smo v skladu z novim standardom, vgradili funkcijo, ki onemogoča nenamerni zagon in dodali nastavek za stikalo, ki preprečuje nenačrtovan vklop stikala.


 

VARNOST & ZMOGLJIVOST V EKSTREMNIH POGOJIH

26. februar, 2021

Spletna trgovina Perles: 10-krat bolj učinkovito nizkonapetostno električno orodje.

"Zmogljivost premaga vse tekmece."
Pri merjenju moči na osi stroja in štetju vhodne električne energije so električna orodja Perles 10-krat učinkovitejša od pnevmatskih orodij. Zakaj? Natančneje, učinkovitost stisnjenega zraka pnevmatskega orodja je komaj približno. 5%, medtem ko imajo električna orodja Perles učinkovitost 60%.

Idealna rešitev za uporabo v izjemno mokrih, vlažnih in vlažnih okoljih!

Poišči svoje orodje na www.perles.com!


 

PREOBLIKOVANJE CELOSTNE PODOBE ZNAMKE

5. Januar, 2021

Čas daje legitimnost obstoju. Čas dokazuje moč idej. Skozi čas pridobivamo identiteto.

V 85. letu prisotnosti v industriji električnih orodij si zaslužimo novo grafično podobo!
Predstavljamo vam preoblikovano vizualno identiteto, prilagojeno trendom in inovativnosti v inženirstvu in tržni komunikaciji. Nov simbol Perles pooseblja transformacijsko moč naših orodij, zasnovanih za spodbujanje rasti vašega poslovanja. "Perles profesionalcem daje moč" ostaja naše brezčasno poslanstvo. Tri črke, ki se vrtijo in tvorijo Delta zvezdo, so naša odprtost za spremembe - povabilo, da z nami dvignete svoj tržni potencial!

Skupaj lahko ustvarimo več.
 

85 LET PERLESA

4. januar, 2021

Mineva 85 let od ustanovitve blagovne znamke Perles v Švici. Iz generacije v generacijo so orodja Perles poznana zaradi najmočnejših motorjev na trgu, dolge vzdržljivosti in ergonomije.

Več : Perles zgodba


 

MOČ MALIM IN SREDNJE VELIKIM TRGOVCEM

15. december 2020

Perlesova tržna in prodajna strategija daje moč malim in srednje velikim trgovcem. Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov z različnih področij vam bo hitro pripravila posebno ponudbo, ki zajema vse vidike vaših poslovnih potreb.

Postanite partner prodajne mreže Perles.
 

KROŽNO GOSPODARSTVO

1.september 2020

Kakovost, varnost, in učinkovitost  so ključne prednostne naloge električnih orodij Perles. V Perlesu se močno zavzemamo za doseganje vedno bolj trajnostnih in inovativnih proizvodnih sistemov.

Nenehno si prizadevamo razvijati in sprejemati tehnološke rešitve, ki bodo imele čim manjši negativni vpliv na okolje in ohranjale naše naravne vire. Perles je skladen z evropsko zakonodajo o varnosti, ergonomiji in okolju ter si močno prizadeva za vključitev načel krožnosti v svojo proizvodnjo.


 

LEPOTE, OBLIKOVANE Z ZVERMI

Perles podpira odličnost. Najmočnejša električna orodja so v rokah najboljših profesionalcev na svetu, med njimi tudi umetniki ledu: slovenska umetniška ekipa pod vodstvom trendseterja Mira Rismonda je na mednarodnem festivalu kipov v ledu in snegu Harbin osvojila 3. mesto.

Za zmago pri temperaturah pod 30 stopinj Celzija so uporabili orodje Perles Power: Premi brusilnik Perles HSG18  in Kotni brusilnik Perles HSW.
 

PERLES ELEKTRIČNA ORODJA-NOVA SPLETNA TRGOVINA

20. avgust 2020

Kot proizvajalec električnih orodij Perles predstavljamo našo povsem novo spletno trgovino, ki ponuja celotno paleto izdelkov, ki je na voljo v štirih kategorijah: kovinska industrija, gradbena industrija, lesna industrija in nizka napetost.

Ugodnosti za registrirane uporabnike: posebne ponudbe, večji popusti na obsežne nakupe, prednaročila po posebnih cenah, kode kuponov za popuste, predčasni dostop do razprodaj in novih izdelkov, darila, brezplačna dostava pri količinskih nakupih, vse obstojeea plačilne metode, vključno s plačilom z debetno kartico, odzivno in hitro odjavo, prednostno prodajo in tehnično podporo ter še veliko več …

 


 

REZERVNI DELI PERLES-URADNA SPLETNA TRGOVINA

20. avgust 2020

Vaša legendarna električna orodja se hitro in poceni popravijo z novo zagnano in popolnoma delujočo spletno trgovino, ki ponuja številne spodbude za kupce. Presenetljivo je, da ponujamo rezervne dele za veliko starih orodij, med njimi tudi 30 let star nadrezkar.

Vaše prednosti: vsi obstoječi načini plačila, vključno s plačilom z debetno kartico, neverjeten vir za popravljanje starih orodij; ponujamo nadomestne dele do 30 let starih orodij, odzivno in hitro odjavo, popolnoma delujočo prodajo in tehnično podporo.

Perles v celoti podpira politike EU glede krožnega gospodarstva in njen splošni cilj zaščititi zdravje evropskih državljanov, prosto živečih živali in okolja. V Perlesu se močno zavzemamo za izdelavo trajnih, trajnostnih in inovativnih električnih orodij.