17. september 2021

Perlesov razvojni projekt nagrajen s Pro Tool Innovation Award 2021

Ameriški program Pro Tool Innovation Award vsako leto podeli priznanja najsodobnejšim in najboljšim ročnim in specializiranim orodjem ter dodatkom v svojih kategorijah. Letošnja žirija PTIA  je prepoznala tudi dodano vrednost Perlesovega projekta PipeCut 220 INOX, ki smo ga razvili v sodelovanju s finskim podjetjem Exact Tools. Novi rezalnik za cevi iz nerjavečega jekla je zmagovalec 2021 v kategoriji žag za vodovodne cevi.

V obrazložitvi priznanja so zapisali, da sta ključni prednosti novega rezalnika natančnost in hitrost, saj omogoča tudi do 10-krat več rezov na nerjavečem jeklu v enakem času v primerjavi s predhodnimi rešitvami. Npr. v primeru, da moramo odrezati le majhen košček cevi lahko, zahvaljujoč laserskemu indikatorju reza in izjemno kompaktni konstrukciji v primerjavi z ostalimi rezalniki za cevi na trgu, odrežemo cev tudi zelo blizu roba. Je enostaven za namestitev in inteligentno zasnovan. To je res izpopolnjen rezalnik za cevi, ki je vreden resnega razmisleka.

6 Julij, 2021

Wood is Life.

Les je edini material z negativnim ogljičnim odtisom, celotno njegovo vlogo pa lahko izrazimo z enim kratkim sloganom "LES JE ŽIVLJENJE!"

V prihajajočih mesecih bomo še posebno vzpodbujali miselnost o lesu kot vrednoti pri kakovosti bivanja in si delili znanje o obdelavi lesa iz zakladnice, ki jo imamo kot vodilni proizvajalec ročnega orodja za les pri nas.

Pridružite se nam na družbenih omrežjih, kjer bomo objavljali vaše zgodbe o obdelavi lesa, podarjali nagrade za sodelovanje in posebne ponudbe. Vabljeni, da delite vaše mojstrovine na naših profilih in za sodelovanje prejmete lepo nagrado! Pišite nam v zasebno sporočilo na Facebooku ali Instagramu ali odgovorite na petra.svetina.pirc@atech.si

 

6 Maj, 2021

Delujemo na električno energijo brez CO2

V podjetju Perels verjamemo v svet brez fosilnih goriv. Zato smo s 1. januarjem 2021 postali uporabniki električne energije brez CO2.

Z zmanjšano porabo energije, razvojem tehnoloških rešitev z najmanjšim možnim negativnim vplivom na okolje in krožnim poslovnim modelom Product life Extension, delujemo dolgoročno, v smeri zniževanja ogljičnega odtisa in nižjih stroškov lastništva naših izdelkov. 

 

 

29 April, 2021

Med prvimi sprejeli varnostni standard EN 62841

Standardi pogosto, ne da bi mi za to sploh vedeli, življenje naredijo varnejše in manj zapleteno, izdelki in storitve pa postanejo učinkovitejši in bolj ustrezajo pričakovanjem uporabnikov.  Vir: GZS

V podjetju Perles Power Tools smo med prvimi sprejeli mednarodni varnostni standard EN 62841. Mešalnikom Perles smo v skladu z novim standardom, vgradili funkcijo, ki onemogoča nenamerni zagon in dodali nastavek za stikalo, ki preprečuje nenačrtovan vklop stikala.

 

23 April 2021

Vzdrževanje še ni bilo nikoli lažje

Starost vašega Perles orodja skoraj ni več pomembna. V naši spletni trgovini rezervnih delov vam ponujamo do 30 let stare originalne nadomestne dele. Poleg tega pa vam z nekaj truda, praktično popravimo katero koli orodje, ki je bilo kdaj izdelano!

Vabljeni v spletno trgovino rezervnih delov, kjer lahko poiščete orodje, ki ga želite popraviti. Na strani izdelka je objavljena ilustracija, kjer so prikazani vsi deli orodja, pod ilustracijo pa boste našli tabelo rezervnih delov s podrobnejšimi informacijami, kot tudi ceno posameznega nadomestnega dela. 

 

 

1 Marec, 2021

Pot od tradicionalne prodaje do digitalnega prodajnega kanala

Preoblikovana spletna trgovina Perles vam z novimi funkcijami polepša nakupovalno izkušnjo!

Pot od tradicionalne prodaje do digitalnega prodajnega kanala bo predstavil gospod Davor Jakulin, direktor podjetja ATech, in sicer na spletnem seminarju, ki ga dne 2. marca 2021, med 13. in 14. uro, organizira Gospodarska zbornica Slovenije.

G. Jakulin bo spregovoril o izzivih prilagajanja današnjim nakupovalnim navadam strank.

Pridružite se nam na tem posebnem dogodku, tako, da se prijavite na tej povezavi - PRIJAVA 

26 Februar, 2021

Varnost in zmogljivost v ekstremnih okoljih

Spletna trgovina Perles: 10-krat bolj učinkovito nizkonapetostno električno orodje

"Zmogljivost premaga vse tekmece."

Pri merjenju moči na osi stroja in štetju vhodne električne energije so električna orodja Perles 10-krat učinkovitejša od pnevmatskih orodij. Zakaj? Natančneje, učinkovitost stisnjenega zraka pnevmatskega orodja je komaj približno. 5%, medtem ko imajo električna orodja Perles učinkovitost 60%.

Idealna rešitev za uporabo v izjemno mokrih, vlažnih in vlažnih okoljih!

Poišči svoje orodje na www.perles.com!

26 Januar, 2021

Pozor: Virusna e-pošta, lažno e-poštno opozorilo!

Po internetu kroži virus, ki pošilja lažna e-poštna sporočila z našim imenom »ATech«. E-poštna sporočila imajo lahko priloženo .zip datoteko, zaščiteno z geslom, ki na videz prihaja od zaposlenih v podjetju ATech.

Nepooblaščena e-poštna sporočila lahko prepoznate po tem, da ne prihajajo z domene atech.si. Namesto te gre običajno za naključni e-poštni naslov.

To so lažna e-poštna sporočila, zato jih izbrišite. Pravilno e-pošto lahko prepoznate tako, da preverite pošiljatelja.

Ekipa Perles

ztztztrzr

5 Januar, 2021

PREOBLIKOVANJE CELOSTNE PODOBE ZNAMKE

Čas daje legitimnost obstoju. Čas dokazuje moč idej. Skozi čas pridobivamo identiteto.

- V 85. letu prisotnosti v industriji električnih orodij si zaslužimo novo grafično podobo!

Predstavljamo vam preoblikovano vizualno identiteto, prilagojeno trendom in inovativnosti v inženirstvu in tržni komunikaciji. Nov simbol Perles pooseblja transformacijsko moč naših orodij, zasnovanih za spodbujanje rasti vašega poslovanja. "Perles profesionalcem daje moč" ostaja naše brezčasno poslanstvo. Tri črke, ki se vrtijo in tvorijo Delta zvezdo, so naša odprtost za spremembe - povabilo, da z nami dvignete svoj tržni potencial!

Skupaj lahko ustvarimo več.

4 Januar, 2021

85 LET PERLESA

Mineva 85 let od ustanovitve blagovne znamke Perles v Švici. Iz generacije v generacijo so orodja Perles poznana zaradi najmočnejših motorjev na trgu, dolge vzdržljivosti in ergonomije.

Več : Perles zgodba

 

15 December, 2021

MOČ MALIM IN SREDNJE VELIKIM TRGOVCEM.

Perlesova tržna in prodajna strategija daje moč malim in srednje velikim trgovcem.

Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov z različnih področij vam bo hitro pripravila posebno ponudbo, ki zajema vse vidike vaših 
poslovnih potreb.

Postanite partner prodajne mreže Perles.

Prijava

2020. November, 23

ODLIČNO POLIRANO.

Skozi vse leto.

Posebej se zahvaljujemo kolegom iz raziskovalne in razvojne skupine Clean fellas.

September 1, 2020

KROŽNO GOSPODARSTVO.

Kakovost, varnost, in učinkovitost  so ključne prednostne naloge električnih orodij Perles. V Perlesu se močno zavzemamo za doseganje vedno bolj trajnostnih in inovativnih proizvodnih sistemov.

Nenehno si prizadevamo razvijati in sprejemati tehnološke rešitve, ki bodo imele čim manjši negativni vpliv na okolje in ohranjale naše naravne vire. Perles je skladen z evropsko zakonodajo o varnosti, ergonomiji in okolju ter si močno prizadeva za vključitev načel krožnosti v svojo proizvodnjo.

August 20, 2020

PERLES ELEKTRIČNA ORODJA-NOVA SPLETNA TRGOVINA

Legendarna električna orodja kupite neposredno od proizvajalca.

Kot proizvajalec električnih orodij Perles predstavljamo našo povsem novo spletno trgovino, ki ponuja celotno paleto izdelkov, ki je na voljo v štirih kategorijah: kovinska industrija, gradbena industrija, lesna industrija in nizka napetost.

Ugodnosti za registrirane uporabnike: posebne ponudbe, večji popusti na obsežne nakupe, prednaročila po posebnih cenah, kode kuponov za popuste, predčasni dostop do razprodaj in novih izdelkov, darila, brezplačna dostava pri količinskih nakupih, vse obstojeea plačilne metode, vključno s plačilom z debetno kartico, odzivno in hitro odjavo, prednostno prodajo in tehnično podporo ter še veliko več ...

August 20, 2020

REZERVNI DELI PERLES-URADNA SPLETNA TRGOVINA

Vaša legendarna električna orodja se hitro in poceni popravijo z novo zagnano in popolnoma delujočo spletno trgovino, ki ponuja številne spodbude za kupce. Presenetljivo je, da ponujamo rezervne dele za veliko starih orodij, med njimi tudi 30 let star nadrezkar.

Vaše prednosti: vsi obstoječi načini plačila, vključno s plačilom z debetno kartico, neverjeten vir za popravljanje starih orodij; ponujamo nadomestne dele do 30 let starih orodij, odzivno in hitro odjavo, popolnoma delujočo prodajo in tehnično podporo.

Perles v celoti podpira politike EU glede krožnega gospodarstva in njen splošni cilj zaščititi zdravje evropskih državljanov, prosto živečih živali in okolja. V Perlesu se močno zavzemamo za izdelavo trajnih, trajnostnih in inovativnih električnih orodij.

Popravilo, ponovna uporaba, zmanjšanje!

LEPOTE.OBLIKOVANO Z ZVERMI PERLES.

Perles podpira odličnost. Najmočnejša električna orodja so v rokah najboljših profesionalcev na svetu, med njimi tudi umetniki ledu: slovenska umetniška ekipa pod vodstvom trendseterja Mira Rismonda je na mednarodnem festivalu kipov v ledu in snegu Harbin osvojila 3. mesto.

Za zmago pri temperaturah pod 30 stopinj Celzija so uporabili orodje Perles Power:

Premi brusilnik Perles HSG18

Kotni brusilnik Perles HSW

V FOKUSU : NADREZKAR OF3-808RE

Zmagovalec Holzwerk 2014 / KAKOVOST CEN je naš najbolj prodajani izdelek za resnega lesarja.

Ponaša se z mehkim zagonom, elektronskim tahometrom, natančno nastavitvijo globine reza, zanesljivim delovanjem in še veliko več

More

NOV ZAČETEK ZA PERLES

S ponosom sporočamo, da je dejavnosti podjetja PERLES 1. junija 2016 v celoti pridobila družba ATech d.o.o.

PERLES ELEKTRIČNA ORODJA- ONE LIFE RALLY

Prvo potovanje za Perlesove brusilnike.

Ekipo @OneLifeRally smo opremili z novo razvitimi polirniki za super avtomobile, da ostanejo izjemno polirani ob vsaki priložnosti. Zaključni dotik resnično vpliva na njihov epski cestni reli in naredi #wow vtisov.

NOVO

mmmm

NOVI VIDEO.

Kaj navdihuje vas? Se vam zdi preprostost čudovita? Poglobili smo se v dediščino te skupnosti in našli navdihujoče ideje za novi video. Vrednote, ki že desetletja poganjajo naša podjetja, so iz današnje perspektive še kako smiselne. Skozi izzive, s katerimi se zdaj soočamo vsi, oživimo odnose z vrednotami, ki jih vsak izmed nas nosi v sebi.

ztztztrzr

PONUDBE & POSODOBITVE

Izvedi prvi. Prijavi se :
© PERLES Power Tools. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Na spletni strani PERLES Power Tools poleg obveznih piškotkov uporabljamo še analitične in oglaševalske piškotke ter piškotke družbenih omrežij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu PERLES Power Tools
Obvezni piškotki

so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dolžni pridobiti soglasja.

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na vaš računalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob vašem izrecnem soglasju namestijo določeni piškotki, preko katerih se lahko beležijo različni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen piškotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Strežniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. »activity log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

Če so vaše nastavatitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnem mestu ali jih odstaniiti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki):

Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč. Ti piškotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na naši spletni strani. Omogočajo prijavo v uporabniški profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Piškotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dolžni pridobiti vaše soglasje (neobvezni piškotki):

Analitični piškotki

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Oglaševalski piškotki

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani. Če se z uporabo teh posameznik ne strinja, se piškotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Piškotki družbenih omrežij

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo. Te piškotke uporabljamo le, če ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabniški račun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnice velike večine sodobnih spletnih mest.