Še 0.0 do brezplačne dostave

Nadrezkarji

Odpri filtre  (2) 5 od 5 izdelkov

Filtri

5 od 5 izdelkov
Prikaži vse

Cena

do

Nazivna moč

do W
OK

Nadrezkar NR 308VS EU ∙ 850W

Na zalogi
240,00 € + DDV

Nadrezkar NR 308VS GB ∙ 850W

Na zalogi
220,00 € + DDV

Nadrezkar NR 310IVS CH ∙ 1000W

Na zalogi
265,00 € + DDV

Nadrezkar NR 310IVS EU ∙ 1000W

Na zalogi
265,00 € + DDV

Nadrezkar NR 913I EU ∙ 1300 W

Na zalogi
300,00 € + DDV

NAJBOLJŠI PRIJATELJI VAŠIM LESENIM MOJSTROVINAM

Lesarstvo je ena izmed stvari, ki ko te zagrabi, se ji resnično prepustiš. Se strinjate? Pri razvoju nadrezkarjev smo bili v Perlesu še posebej pozorni na vaše izzive pri obdelali lesa in tako zasnovali tri odlične pripomočke za vse strastne ljubitelje in profesionalce, od mizarjev, gradbincev, izdelovalcev glasbenih inštumentov, do proizvajalcev čolnov in drugih lesenih plovil. 

Perles nadrezkarji so izvrstni za rezkanje šablon, kontur, krogov in utorov, za izdelavo zaključnih letvic in letvic za okvirje slik, za graviranje napisov, kot tudi obdelavo plastičnih mas. Odlikujejo jih ergonomska oblika, togost izdelave in enostavna raba. Najbolj priljubljena sta modela mali nadrezkar, z regulacijo vrtljajev, in srednje velik nadrezkar, ki slovi kot »igrača« za izključno zelo zahtevne uporabnike.

 Srednje velik 1300W nadrezkar s priročnim nastavkom za fino nastavitev globine omogoča izjemno natančno površinsko rezkanje lesa, umetnih mas in aluminija ter je lažje nastavljiv. Trenutno sta oba omenjena Perlesova nadrezkarja najbolj zaželena med bodočimi lastniki montažnih hiš, ki si z rezkanjem utorov in drugo obdelavo surovih tramov pocenijo gradnjo.

Kot trajnostno naravnan proizvajalec električnih orodij za profesionalno rabo razvijamo tehnološke rešitve, ki zmanjšujejo negativni vpliv na naše okolje, in se zavzemamo za nadaljevanje bogate tradicije znanja slovenske lesne obrti.