Še 0.0 do brezplačne dostave

Kotni rezkalniki

Kotni rezkalnik MF2370E ∙ 2300 W

Na zalogi
899,00 € + DDV

Kotni rezkalnik MF1225RE 45°∙ 1250 W

Na zalogi
499,00 € + DDV


TIH IN HITER POSNEMALEC ROBOV

Da bodo robovi vaših obdelovanih površin točno taki, kot ste si zamisli! Varilci, orodjarji in oblikovalci kovin, vabljeni, da spoznate Perlesove kotne rezkalnike.

Z njimi boste na enostaven način posneli tako linearne kot cirkularne robove jeklenih delov, ustrezno pripravili robove pred varjenjem, predvsem pa so idealni za pripravo robnega zvara. 
Ob ustreznem izboru rezalnega vložka pa boste s posnemovalci robov Perles kos tudi nerjavečemu in orodnem jeklu ter barvnim kovinam.

Pri delu s kotnimi rezkalniki Perles se zaradi njihove posebej prilagojene ergonomske oblike ne boste dodatno utrudili. Tudi nastavitev globine posnetja je preprosta, saj vam ni potrebo pri tem uporabiti dodatnih orodij. Prav tako je enostavno zamenjati rezkalne ploščice, ki jih lahko uporabljamo na vseh štirih straneh, in sicer za rezkanje tudi do 400 m dolžine.

Da bo delo s kotnimi rezkalniki prijetno, bodo poskrbeli jekleni rezkani zobniki, ki zagotavljajo tiho delovanje stroja in njegovo dolgo življenjsko dobo tudi v najtežjih delovnih pogojih. Torej, če se odločite za enega izmed dveh Perlesovih modelov, vedite, da je to posnemalec robov na dolge proge.