Še 0.0 do brezplačne dostave

Kotni polirnik

Kotni polirnik KP316I

Na zalogi
321,00 € + DDV

Polirna pena 150X50 modra

Na zalogi
9,50 € + DDV

ZANESLJIV PARTNER V EKSTREMNIH DELOVNIH POGOJIH

Kaj imate skupnega mojstri v avtomobilski, kovinarski, lesni industriji in ladjedelništvu?  Eni ste namreč izzvani s poliranjem laka, drugi plastike, tretji s poliranjem kovin, kjer je cilj visoki sijaj, četrti s ščetkanjem lesa z željo, da bo ta videti kot »nekoč«.

Za vse, ki ste dnevno soočeni s težjimi delovnimi razmerami, smo razvili edinstven kotni polirnik, ki bo kos vsem naštetim nalogam, primeren pa je tudi za lake na vodni osnovi, bolj groba brušenja in odstranjevanje rje. In zakaj prav Perlesov kotni polirnik?

Prvič, raba je enostavna in ne utrujajoča, saj ima omenjena zver premišljeno ergonomsko obliko. Drugič, zobniški del ohišja orodja je izdelan iz visoko vzdržljive plastike in kot tak služi kot distančnik za poliranje težje dostopnih mest. Tretjič, stroj se zažene postopoma, kar pomeni nič sunkov ob vklopu in dober nanos polirne paste. Četrtič, jekleni rezkani zobniki zagotavljajo tih tek in dolgo življenjsko dobo, ter petič, vgrajena krmilna elektronika omogoča zvezno nastavljivost vrtljajev za široko področje uporabe.

Verjetno se boste strinjali, da je gonilo vsakega uspeha ustvarjanje nove vrednosti. In če je na seznamu vaših prednostnih nalog narediti več v čim krajšem času, vabljeni, da povečate svojo produktivnost s kotnim polirnikom Perles.