Še 0.0 do brezplačne dostave

Industrijski vrtalniki

-30%

Industrijski vrtalnik PB1232 ∙ 1150 W ∙ MK3

Na zalogi
297,50 € + DDV

Industrijski vrtalnik PB1223 ∙ 1150 W ∙ MK2

Na zalogi
380,00 € + DDV

Z VRTALNIKI UČINKOVITO DO LUKENJ VEČJIH PREMEROV

Številni se v industriji in gradbeništvu srečujete z izzivi vrtanja lukenj večjih premerov v kovinske materiale in les. Pri tem vam učinkovito pomagajo vrtalni stroji iz naše ponudbe. Lahek in zmogljiv vrtalnik vas bo navdušil.

Posebej za vas smo zasnovali dva presenetljivo lahka modela industrijskih vrtalnikov glede na njuno zmogljivost (1.150 W). Zaradi učinkovitega vrtanja boste med delom odmislili tudi morebitne varnostne spodrsljaje, saj smo vse industrijske vrtalnike opremili z varnostno sklopko proti obremenitvi, ki bo pred poškodbami zaščitila tako vas kot orodje. Poleg dveh mehanskih hitrosti smo industrijskemu vrtalniku dodali še vpenjanje orodij z Morse konusi (MK2 in MK3) in priložili vpenjalni trn za pritrditev vrtalne glave, sama oblika orodja pa je posebej prilagojena rabi industrijskega vrtalnika v stojalu.

V svojih petinosemdesetih letih delovanja smo k industriji električnih orodij pripevali številne inovacije, ki krepijo produktivnost in pospešujejo vaše poslovanje – to je naše več kot osemdesetletno poslanstvo.